Στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Πολίχνης το Διεθνές Σεμινάριο με το GM Hwang Ho Yong - 

Taekwon-Do

Διακρίσεις

Ο Ιδρυτής

Το Σωματείο

Tι Συμβαίνει

Επικοινωνία


Στις εγκαταστάσεις του Α.Σ. Πολίχνης το Διεθνές Σεμινάριο με το GM Hwang Ho Yong

Σήμερα, Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018 ξεκίνησε το Τεχνικό Σεμινάριο με κεντρικό εισηγητή τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (I.T.F.) Grand Master Prof. Hwang Ho Yong 9 Dan.

Ο Grand Master Hwang Ho Yong επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του συλλόγου μας αφού εκεί διεξήχθη για σήμερα το Τεχνικό Σεμινάριο. Κατά την περιήγησή του στο χώρο στάθηκε στην πλακέτα της I.T.F που κατέχει ο σύλλογος καθώς το νούμερο της (361) αποτελεί μία από τις παλαιότερες εν ενεργεία πλακέτες παγκοσμίως.

Η πρώτη ημέρα του σεμιναρίου αναφερόταν κυρίως σε όσους παρακολουθούν το Διεθνές Τεχνικό Σεμινάριο. Με παρουσία πολλών υψηλόβαθμων δασκάλων αλλά και μαθητών ο Grand Master ξεκίνησε με τα Tul Kwang-Gae εώς Eui-Am, συνέχισε με πρακτική εξάσκηση των Sparring (Sambo Matsogi - Ibo Matsogi - Ilbo Matsogi) και τέλος, ολοκλήρωσε την πρώτη ημέρα με αυτοάμυνες με μαχαίρι (Dan Do).

Κατά τη λήξη του σεμιναρίου ο ιδρυτής του συλλόγου Grand Master Αναστασιάδης Χαράλαμπος 9 Dan ως ένδειξη σεβασμού δώρισε στον Grand Master Hwang την επίσημη ενδυμασία και το T-Shirt του συλλόγου. 

Το σεμινάριο συνεχίζεται και το Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο της Πολίχνης "Αλέξανδρος Νικολαΐδης".

Επικοινωνία
Διεύθυνση ::
Νομός ::
Περιοχή ::
Ταχ. Κώδικας ::
Τηλέφωνο ::


-


Taekwon-Do

πειθαρχία / αυτοπεποίθηση / αυτοέλεγχος