Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ο Α.Σ. Πολίχνηςμε έγκριση της Αθλητικής Ομοσπονδίας Taekwon-Do Ελλάδος (Α.Ο.Τ.Ε.)προκηρύσσει Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Πανελλήνιας Εμβέλειας Taekwon-Do I.T.F. στο κλειστό γυμναστήριο Δ.Α.Κ. Πολίχνης το Σάββατο 13 Μαΐου 2017.

Δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά έχουν όλοι οι ασκούμενοι που είναι κάτοχοι 6ου gup και άνω καθώς οι αθλητές-αθλήτριες που ανήκουν στις ηλικιακές κατηγορίες των Παμπαίδων/Παγκορασίδων (2010-2007), Παίδων/Κορασίδων (2006-2003), Εφήβων/Νεανίδων (14-17 ετών) και Ανδρών/Γυναικών (18-39 ετών).

Σε αυτή την αγωνιστική συνάντηση ο Α.Σ. Πολίχνης καλεί όλους τους συλλόγους που δραστηριοποιούνται ανά την Ελλάδα να συμμετέχουν στο τουρνουά δίνοντας την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αντιμετωπίσουν αθλητές από διαφορετικούς συλλόγους, καθώς εκτός από το αγώνισμα της Ατομικής Μάχης (Individual Sparring) θα μπορούν να συμμετέχουν στα αγωνίσματα των Ατομικών Tul (Individual Pattern) και των Ατομικών Ειδικών Τεχνικών (Individual Special Techniques).

Στο περσινό πρωτάθλημα η προσπάθεια τουΑ.Σ. Πολίχνης να προστέσει για πρώτη φορά το αγώνισμα των Ατομικών Ειδικών Τεχνικών (Individual Special Techniques) αποδείχνηκε ιδιαίτερα επιτυχημένη, αφού περισσότεροι από 70 αθλητές-αθλήτριες από 25 σωματεία συμμετείχαν αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις καθώς πρόβαλαν τις δεξιότητές τους σε ένα όχι και τόσο διαδεδομένο αγώνισμα. Φέτος, θα συνεχίσει αυτή την προσπάθεια παροτρίνοντας ακόμη περισσότερους ενδιαφερόμενους να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο αγώνισμα.