Αναχώρησε σήμερα το πρωί από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης η Εθνική Ομάδα Εφήβων/Νεανίδων για το επικείμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Μίνσκ της Λευκορωσίας από τις 20-26 Αυγούστου 2018 στο αθλητικό κέντρο Sport Palace.

Πέντε αθλητές – αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Taekwon-Do Πολίχνης Θεσσαλονίκης θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Εθνικής.

ΟνοματεπώνυμοΑτομικό Αγώνισμα
Νετκίδου ΜαρίαΝεανίδων Tul 1 DanΝεανίδων 14-15 -45kg
Βενέτη Άννα-ΜαρίαΝεανίδων Tul 2 Dan
Σακοράφα ΦωτείνηΝεανίδων 14-15 -40kg
Μουρατίδης ΣάββαςΕφήβων Tul 1 Dan
Νετκίδης ΚωνσταντίνοςΕφήβων Tul 2 Dan

Στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή θα βρίσκεται ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Χαράλαμπος Νικολαϊδης 6 Dan ο οποίος δήλωσε:

Είμαστε έτοιμοι!!! Σήμερα αναχωρει η εθνική ομάδα για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα με την ελπίδα να πάνε όλα κατ ευχήν. Όσον αφορά στα παιδιά του συλλόγου μας είμαι αισιόδοξος, αφού η προετοιμασία κύλησε ομαλά και χωρίς τραυματισμους. Το μόνο που μένει είναι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Mε την εθνική ομάδα θα ταξιδέψει και ο φυσικοθεραπευτης του συλλόγου μας Βασιλειάς Σάκης, ο οποιος επιλέχθηκε και για ακόμα μια χρονια θα βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών της εθνικής ομάδας από τη θέση του φυσικοθεραπευτη.

Τέλος, στο πλευρό των παιδιών μας θα βρίσκονται γονείς και φίλοι των παιδιών, καθώς και το σώμα των διαιτητών θα στελεχώσει η Διεθνής Διαιτητής του συλλόγου μας Χαραλαμπίδου Βάϊα 5 Dan.