Άλλη μια μεγάλη διοργάνωση έλαβε τέλος με το σύλλογό μας να δίνει δυνατό παρόν με τη συμμετοχή 7 αθλητών – τριων. Το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα άφησε ευχάριστες αναμνήσεις σε όλους με την Ελλάδα να κατακτά την 3η θέση στη γενική κατάταξη των χωρών αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το πόσο μεγάλη δύναμη αποτελεί η χώρα μας στο ITF.

Αναλυτικά οι αθλητές μας ύστερα από πολύ δυνατούς αγώνες σε όλες τις κατηγορίες κατάφεραν να κατακτήσουν τις παρακάτω θέσεις:

ΟνοματεπώνυμοΘέσηΚατηγορία
Καλκίτσα ΕλισσάβετΝεανίδων Tul 2 Dan
Τσαταλμπασίδου ΕλένηΓυναικών Tul 4 Dan
Κατοστάρα ΦωτεινήΟμαδικές Ειδικές Τεχνικές Γυναικών
Καλκίτσα ΕλισσάβετSelf Defense
Καλκίτσα ΕλισσάβετΟμαδικές Μάχες Νεανίδων 16-17
Καλκίτσα ΕλισσάβετΟμαδικά Tul Νεανίδων
Νετκίδου ΜαρίαΝεανίδων 14-15 -45kg
Νετκίδου ΜαρίαΟμαδικά Tul Νεανίδων
Νετκίδου ΜαρίαSelf Defense
Τόλιος ΔημήτριοςΟμαδικές Μάχες Εφήβων 14-15
Νετκίδης ΚωνσταντίνοςSelf Defense
Χατζοπούλου ΕυαγγελίαΣυμμετοχήΓυναικών Tul 2 Dan

Ο προπονητής του συλλόγου και ομοσπονδιακός προπονητής Νικολαϊδης Χαράλαμπος δήλωσε:

«Αρχικά θα ήθελα να πω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την εμφάνιση όλων των αθλητών μας. Για κάποιους ήταν η πρώτη τους συμμετοχή σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση παρ όλα αυτά όλοι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι κάθε φορά τα παιδιά να εμφανίζονται βελτιωμένα και αυτό θα προσπαθήσουμε για την επόμενη φορά.»

Δίπλα στους αθλητές βρέθηκε και ο ιδρυτής του συλλόγου Grand Master Αναστασιάδης Χαράλαμπος ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος που βλέπει τα παιδιά μας να καταφέρνουν να βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της Ευρώπης.