Λίγες μόλις ημέρες απομένουν για την αναχώρηση της Εθνικής μας Ομάδας στο επικείμενο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Ταλίν της Εσθονίας από τις 23-29 Απριλίου 2018 στο αθλητικό κέντρο Saku Suurhall.

Επτά αθλητές – αθλήτριες του Αθλητικού Συλλόγου Taekwon-Do Πολίχνης Θεσσαλονίκης θα αγωνιστούν με τα χρώματα της Εθνικής.

ΟνοματεπώνυμοΑτομικό ΑγώνισμαΟμαδικό Αγώνισμα
Χατζοπούλου ΕυαγγελίαΓυναικών Tul 2 DanΟμαδικό Tul Γυναικών-Ομαδικές Δοκιμές Δύναμης
Κατοστάρα ΦωτεινήΓυναικών Tul 3 DanΟμαδικό Tul Γυναικών-Ομαδικές Ειδικές Τεχνικές
Τσαταλμπασίδου ΕλένηΓυναικών Tul 4 DanΟμαδικό Tul Γυναικών-Ομαδικές Δοκιμές Δύναμης
Νετκίδου ΜαρίαΝεανίδων Tul 1 DanΝεανίδων 14-15 -45kgΟμαδικά Tul Νεανίδων-Ομαδικές Μάχες Νεανίδων 14-15Self Defense
Νετκίδης ΚωνσταντίνοςΕφήβων Tul 2 DanSelf Defense
Τόλιος ΔημήτριοςΕφήβων 14-15 +70kgΟμαδικές Μάχες Εφήβων 14-15
Καλκίτσα ΕλισσάβετΝεανίδων Tul 2 DanΝεανίδων 16-17 -64kgΟμαδικές Tul ΝεανίδωνΟμαδικές Μάχες Νεανίδων 16-17Ομαδικές Ειδικές ΤεχνικέςSelf Defense

Στη θέση του ομοσπονδιακού προπονητή θα βρίσκεται ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Χαράλαμπος Νικολαϊδης 6 Dan ο οποίος δήλωσε:

Έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία. Σε τρεις μέρες αναχωρει η εθνική ομάδα για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την ελπίδα να πάνε όλα κατ ευχήν. Όσον αφορά στα παιδιά του συλλόγου μας είμαι αισιόδοξος αφού η προετοιμασία κύλησε ομαλά και χωρίς τραυματισμους. Το μόνο που μένει είναι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους ώστε να έρθει και το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Mε την εθνική ομάδα θα ταξιδέψει και ο φυσικοθεραπευτης του συλλόγου μας Βασιλειάς Σάκης ο οποιος επιλέχθηκε και για ακόμα μια χρονια θα βρίσκεται στο πλευρό των αθλητών της εθνικής ομάδας από τη θέση του φυσικοθεραπευτη.

Τέλος, στο πλευρό των παιδιών μας θα βρίσκονται γονείς και φίλοι των παιδιών, καθώς και το σώμα των διαιτητών θα στελεχώσει η Διεθνής Διαιτητής του συλλόγου μας Χαραλαμπίδου Βαϊα 5 Dan αλλά και ο ιδρυτής του συλλόγου Grand Master Αναστασιάδης Χαράλαμπος 9 Dan.

Παρακολουθείστε τις προσπάθειες όλων των παιδιών μέσω της υπηρεσίας Live Streaming στην ιστοσελίδα TKD-ITF.GR